Намериха обесен самоковския борец Росен Бакрачев, съобщава . 19-годишният млад мъж

...
Намериха обесен самоковския борец Росен Бакрачев, съобщава . 19-годишният млад мъж
Коментари Харесай

Голяма драма! Намериха обещаващ борец на 19 г. обесен в Самоков

Намериха обесен самоковския герой Росен Бакрачев, съобщава . 19-годишният млад мъж е открит през вчерашния ден от близки. Всички, които го познават, остават потресени от трагичната вест. Множество негови познати публикуваха тъжни статуси в обществената мрежа, описващи Бакрачев като човек с огромно сърце, подаващ ръка на всеки. Младият мъж бе спряган за вяра в битката.

Бакрачев е поставил завършек на живота си в апартамент в кв. „ Самоков о “.На място незабавно е извикана полиция, осъществен е оглед. Няма данни за насилствена гибел, обясняват се претекстовете, предиздвикали младия мъж да посегне на живота си. По случая е формирано досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение, известена е РП-Самоков.

Росен Бакрачев е родом от с. Широки дол. Завършва СУ „ Никола Велчев “ предходната година. Тренира битка от дребен и е част от локалния клуб по битка „ Рилски състезател “ като е един от най-резултатните спортисти. Бакрачев се потвърди като добър състезател и в надпреварата „ Битката “, провеждащо се в село Доспей, където подвигна купата.

Погребението ще бъде днес от 12:00 часа на гробищния пaрк в село Широки дол.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР